Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren ?

1

De vrijgezel staat in het middelpunt !

Tijdens jullie vrijgezelle dag of vrijgezellenfeest in Scheveningen staat natuurlijk één persoon centraal; de vrijgezel. Voor zowel een mannen vrijgezel feest als voor een vrouwen vrijgezellenfeest is het Flyboarden icm powerboat varen een uitermate leuke en geschikte combi-activiteit. Eerst met ze allen kijken hoe de vrijgezel zit te stuntelen op zijn eerste flyboard les en daarna met al je vrienden / vriendinnen lekker het water op, wind door je haren en de zon op je gezicht. En als hoogtepunt hebben jullie de mogelijkheid, als jullie dat willen, om de vrijgezel in een droogpak te hijsen waarna jullie hem of haar overboord mogen gooien voor wat ‘zwemoefeningen’ bijvoorbeeld. Uiteraard een ideaal moment om foto’s en filmpjes te maken.

Flyboard Clinic met de vrijgezel

Wij bieden ook Flyboard clinics aan, in deze mag de vrijgezel samen met zijn vrienden leren Flyboarden tegen een gereduceerd tarief. Ook kunnen wij Powerboat aanbieden met 1 Flyboardsessie speciaal voor de vrijgezel. Erg leuk om met zijn allen te beleven, wij kunnen dit aanbieden met eventueel een aansluitende BBQ on the Beach. Of ga met zijn allen op een bananenrit langs de kust van Scheveningen. Mail of bel ons voor alle mogenlijke combinaties.

2
3

Combi arrangement voor jullie vrijgezellendag ?

Willen jullie na het powerboat varen lekker barbecuen, een kiteclinic op het strand doen of feesten in Crazy Pianos? Geen probleem, wij kunnen het voor je organiseren. Daarmee kan je jouw complete vrijgezellendag of vrijgezellenfeest bij Powerboat Scheveningen regelen. Dat is wel zo makkelijk. Hieronder vind je de meest populaire activiteiten voor vrijgezellen. Kijk voor een meer uitgebreid overzicht van activiteiten op onze arrangementen pagina.

Banaanvaren met de vrijgezellengroep?

voor iedereen op het vrijgezellenpad ! U wordt gesleept achter 1 van de jet ski's of de Zodiac. Voel de verfrissende zeelucht over je gezicht als je slingerend over de golven langs de kust vaart. Banana boottochtjes zijn perfect voor afkoelingsperiode na een ochtend in de zon, of gewoon voor sightseeing in de buurt van de kust. Scheur langs de kust van Scheveningen met een tocht op onze opblaasbare banaan, uniek in Nederland! Dit is het ultime vrijgezellen plezier....

4
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.